Mestaruussarjassa pelaavan Fulhamin 17-vuotias Ryan Sessegnon on saanut paljon huomiota suurseuroilta jo pitkään. Viime kuukausina kohu nuorukaisen ympärillä on kasvanut entisestään, sillä laituri on tehnyt tämän kalenterivuoden puolella jo kahdeksan sarjamaalia. Englannin neljältä korkeimmalta sarjatasolta vain Manchester Cityn Sergio Agüero on tehnyt enemmän vuonna 2018.

Nyt The Telegraph uutisoi, että Tottenham on ensimmäisten joukossa tekemässä konkreettista tarjousta kiinnostuksensa tueksi. Lontoolaisseuran kerrotaan valmistelevan 35 miljoonan punnan (noin 40 miljoonan euron) tarjousta Sessegnonista.

Fulhamin uskotaan haluavan timantistaan lähemmäs 50 miljoonaa puntaa (noin 56 miljoonaa euroa), mutta jos seura hyväksyisi aiemmin mainitun tarjouksen, tulisi 17-vuotiaasta huippulupauksesta Tottenhamin seurahistorian toiseksi kallein hankinta.

Isoa roolia Sessegnonin tulevaisuuden kannalta näyttelee myös Fulhamin loppukausi. Joukkue taistelee tällä hetkellä noususta Valioliigaan ja jos seura onnistuu palaamaan pääsarjatasolle, sen ei uskota myyvän avainpelaajaansa vielä ensi kesänä.

Tottenhamin lisäksi ainakin Manchester Unitedin kerrotaan olevan kiinnostuneena Sessegnonista.