Kuusi perättäistä ottelua ilman voittoa kaikki kilpailut mukaan lukien pelannut Arsenal jatkoi vaisuja otteitaan torstaina Eurooppa-liigan lohkovaiheen kamppailussa Frankfurtia vastaan. Saksalaiset kävivät hakemassa vieraspisteet lukemin 1-2.

Emirates Stadiumilla näkyi torstaina hurja määrä tyhjiä penkkejä. Tappion jälkeen stadionilla kuultiin karmea vihellyskonsertti kotijoukkueelle. Lisäksi katsomossa nähtiin ”Emery Out” -kylttejä.

Arsenal hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa. Sillä oli useita maalipaikkoja, mutta avausmaali nähtiin lopulta vasta puoliajan lisäajalla. Pierre-Emerick Aubameyng iski Gunnersin johtoon Gabriel Martinellin loistavasta syötöstä.

Lontoolaiset jatkoivat painostusta myös toisen puoliajan alussa, mutta kesken kotijoukkueen painostuksen vieraiden japanilainen keskikenttäpelaaja Daichi Kamada tasoitti ottelun komealla laukauksella. Ottelua oli pelattu tuolloin 54 minuuttia.

Frankfurt sai selvästi lisävirtaa tasoitusosumasta, sillä se otti pelin hallintaan maalin jälkeen. Kamada veikin vieraat johtoon illan toisella osumallaan kulmapotkun jälkitilanteesta ottelun 63. minuutilla, kun hänen laukauksensa painui etukulmaan.

Lisäosumia ottelussa ei enää nähty. Tasapeli olisi riittänyt Arsenalille jatkopaikan varmistamiseen. Lontoolaisten tilanne lohkon kärjessä on kuitenkin hyvä, sillä lohkossa kolmantena oleva Standard Liege on kolmen pisteen päässä ennen lohkojen päätöskamppailuja.