Mikel Artetan mukaan Folarin Balogun ”haluaa jäädä” Arsenaliin. Tykkimiesten manageri kommentoi nuorukaisen tulevaisuutta sen jälkeen kun hän oli tehnyt ensimmäisen maalinsa seuran ykkösmiehistössä torstain 3-0-voitossa Moldea vastaan.

Balogun laittoi pallon maaliin vain 37 sekuntia sen jälkeen, kun hänet vaihdettiin kentälle Eurooppa-liiga-ottelun toisella jaksolla. Hyökkääjälupaus sai pallon akatemiakasvatti Emile Smith-Rowelta ja käänsi sen nätisti sisään pelin ensimmäisillä kosketuksillaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Balogun

@balogun
Nice to achieve qualification! A special moment for me n my family 🙏🏼

Kyseessä oli Balogunin ensimmäinen maali Arsenalin ykkösjoukkueessa ja se syntyi jo hänen toisessa esiintymisessään Artetan alaisuudessa. 19-vuotiaan ympärillä on kuitenkin ollut viime aikoina paljon spekulaatiota siirrosta muihin maisemiin.

Balogunin sopimus Arsenalin kanssa umpeutuu kauden 2020-21 päättyessä. Neuvottelut jatkopahvista kaatuivat viime kesänä, minkä takia Englannin poikamaajoukkueita edustaneen kärkimiehen uskottiin jättävän seuran pysyvästi.

[readmore from=Arsenal]

Keskustelut jatkosta ovat kuitenkin saatu uudelleen käyntiin ja Arteta uskoo nuorukaisen jäävän Emirates Stadiumille.

LUE MYÖS: Arsenal menettämässä hyökkääjälupauksen – toimitaanko tällä kertaa harkiten?

– Hän haluaa jäädä ja me haluamme, että hän jää. Me annoimme hänelle tilaisuuden ja hän otti sen saman tien vastaan, Arteta kertoi Molde-voiton jälkeen.

– Tämä poika ansaitsi sen. Hän tekee tosi kovasti töitä. Hänellä oli pari hankalaa kuukautta kaiken sen spekulaation takia, mutta hän on käsitellyt asian todella kypsästi.