Ranskalaislehti L’Équipe uutisoi tiistaina, että keskiviikkoinen Lillen ja Chelsean välinen Mestarien liigan ottelu saatettaisiin perua Euroopan unionin Roman Abramovitšille asettamien pakotteiden vuoksi.

EU asetti Abramovitšille pakotteita tiistaina, joten hänen omistama Chelsea ei välttämättä saisi pelata europeleissä toistaiseksi.

Lähteen saamien tietojen mukaan ottelun peruminen olisi todellinen vaihtoehto.

Toinen ranskalaismedia RMC kertoi saaneensa UEFA:lta suoran vastauksen tilanteeseen. UEFA kertoi, että ottelu pelataan suunnitellusti keskiviikkona huhuista huolimatta.

Chelsean on määrä matkustaa tiistai-iltana Lilleen.

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel kertoi maanantaina lehdistölle saaneensa tietää, että joukkue saa käyttää lentokonetta meno- ja paluumatkallaan. Se oli vielä hiljattain auki, sillä Chelsean tilit jäädytettiin ja seura saa käyttää maksimissaan noin 20 000 puntaa vierasreissujensa järjestämiseen.

Abramovitšin varallisuus ja omaisuus jäädytettiin viime viikolla Isossa-Britanniassa. Abramovitšille asetettiin pakotteita, koska hän kuuluu Vladimir Putinin lähipiiriin.

Chelsea voitti neljännesvälieräparin avausosan 2-0.

Andrés Onrubia Ramos

@AndiOnrubia
Según @lequipe, hay riesgo de que se suspenda el Lille-Chelsea de este miércoles tras las nuevas sanciones del Consejo de la UE. Si no se publica en el Diario de la UE una excepción al Chelsea, el partido podría no jugarse. lequipe.fr/Football/Artic…
lequipe.fr

Lille-Chelsea menacé par les sanctions envers Roman Abramovitch ?

L'ajout de Roman Abramovitch à la « liste noire » des personnalités russes sanctionnées par l'Union européenne pourrait mettre en péril la tenue de Lille-Chelsea, mercredi soir, en Ligue des champi...