Kalvin Phillips saattaa jättää Leedsin kuluvan kauden jälkeen.

Englannin A-maajoukkueeseen kuuluva keskikenttäpelaaja vaihtanee maisemaa, vaikka Leeds säilyttäisikin sarjapaikkansa.

Puolustava keskikenttäpelaaja kuuluu Leedsin ehdottomiin avainpelaajiin, mutta kuluva kausi on ollut hyvin vaikea loukkaantumisten vuoksi. Phillips oli juuri sivussa pelikentiltä yli kolmen kuukauden ajan.

Telegraphin mukaan Phillips on herättänyt muun muassa Aston Villan kiinnostuksen. Leeds asettanee hintapyyntönsä noin 60 miljoonaan euroon ja Aston Villa on tiettävästi halukas maksamaan kyseisen summan.

Aston Villa yritti hankkia Phillipsin jo kolme vuotta sitten, mutta silloin Leeds onnistui pitämään kiinni omasta kasvatistaan.

Aston Villalla ei ole riittävän laadukasta keskikentän pohjapelaajaa ja lehden mukaan Steven Gerrard pitää Phillipsiä hyvin tärkeänä hankintana joukkueen tulevaisuutta varten.

Gerrard haluaa joukkueeseensa pelaajan, joka löytää itsensä puolustuslinjan edestä ja kykenee myös viemään joukkuetta nopeasti ylös hyökkäyksiin.

Telegraphin mukaan Gerrard haluaa myös Brightonin Yves Bissouman. Bissouman sopimus Brightonin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, joten Brighton joutunee myymään hänet kesällä.