Manchester Unitedin synkkä kausi sai jatkoa lauantaina, kun se hävisi Arsenalin vieraana Emirates Stadiumilla lukemin 3-1. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

United on pystynyt voittamaan viidestä viimeisimmästä valioliigaottelustaan ainoastaan yhden. Sarjataulukossa sen sijoitus on tällä hetkellä kuudentena. Kun neljä kierrosta on enää pelaamatta, on sillä matkaa neljäntenä olevaan Arsenaliin jo kuusi pistettä. Lisäksi lontoolaiset ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän. Näin ollen paikka ensi kaudella Mestarien liigassa alkaa olla karannut.

Manchesterilaisten puolustaja Diogo Dalot oli luonnollisesti pettynyt lauantain tappion jälkeen. Portugalilaisen mukaan joukkueen pelaaminen ei ole lähelläkään riittävää tasoa.

– Tästä pitää ottaa opiksi. Joidenkin mielestä se oli huonoa tuuria ja jotkut sanovat, että emme pelanneet tarpeeksi hyvin. Ymmärrän täysin turhautumisen, jota kannattajamme kokivat matkustaessaan näin kauaksi katsomaan otteluamme, Dalot totesi MUTV:lle

– Meidän jokaisen pitää ottaa opiksi tästä. Meidän pitää olla energisempiä ja dominoivampia. Sen pitää lähteä jokapäiväisestä tekemisestämme. Emme voi vain toivoa, että asiat paranevat ensi lauantaina, portugalilainen jatkoi.

– Tätä [viitaten sarjasijoitukseen] on vaikea hyväksyä, koska tämä seura kuuluu Mestarien liigaan. Uskon kuitenkin loppuun asti niin kauan kuin se (neljäs sija) on matemaattisesti saavutettavissa. Tietenkin siitä tulee todella vaikeaa ja pitää olla realistinen, mutta jalkapallossa voi tapahtua mitä vain, Dalot päätti.