Manchester Unitedin panostuksiin nähden surkeaan mahalaskuun päättyneelle kaudelle on haettu syntipukkeja, ja sellaisia myös löydetty. Yksi heistä on ilman muuta toppari Harry Maguire.

Sheffieldiläiselle on buuattu ja huudeltu pitkin kautta. Rajat ylittyivät kuitenkin huhtikuussa, kun puolustajan kotia uhattiin pommilla.

– Me olemme ihmisiä, ja minä rakastan perhettäni. Minulta kysytään, miten kaikki vaikutta minuun. Oma mentaliteettini ei paljon järky, mutta kun puhutaan pommiuhkauksista, kyse on perheestäni.

– Olen onnellinen siitä että lapseni eivät vielä lue asioita ja näe uutisia. Jos he olisivat vähän vanhempia, he joutuisivat menemään kouluun kaikkien näiden puheiden keskellä.

Henkilökohtaisen asemansa 29-vuotias toki tunnistaa ja tunnustaa.

– Minua voi kritisoida. Manchester United maksoi minusta hurjan summan rahaa. Se on yksi rakastetuimpi seuroja maailmassa, ja myös yksi vihatuimpia.

United-kapteenille buuattiin myös Englannin maaliskuussa Norsunluurannikkoa vastaan pelaaman ystävyysottelun yhteydessä.

– Joukkueessa oli silloin paljon nuoria jätkiä, ja katsomossa paljon lapsia jotka unelmoivat joskus pelaavansa Englannille. Oli vähän murheellista heidän kannaltaan todistaa, miten paljon maajoukkueessa esiintynyttä pelaajaa kohdeltiin.

Lähde: Goal

LUE MYÖS:

Manchester Unitedin kapteeni sai pommiuhkauksen – Mesut Özil osoitti tukensa: ”Olen järkyttynyt”

Manchester Unitedin pelaaja sai pommiuhkauksen kotiinsa

Nemanja Vidic Man United -kapteenista: ”Voisi peluuttaa helpommissa otteluissa”

Man United -manageri kommentoi kapteeninsa kohtelua: ”Hyvin vaikea ymmärtää”

Gareth Southgate jyrähti ”naurettavasta” Harry Maguirelle buuaamisesta: ”En tiedä ketä tällainen hyödyttää”