Chelsean manageri Thomas Tuchel on päättänyt kieltäytyä mahdollisuudesta hankkia Cristiano Ronaldo kesän siirtoikkunassa. Siirtomarkkinoiden johtava toimittaja Fabrizio Romano kertoi torstaina, että agentti Jorge Mendes oli käynyt neuvotteluja Chelsean omistavan Todd Boehlyn kanssa, mutta lopullinen päätös riippui joka tapauksessa Tuchelista. Tämä on päättänyt käyttää veto-oikeuttaan.

Daily Mirror myötäilee Romanoa ja täydentää hänen tietojaan uutisoimalla, että Chelsea panee hankintapolitiikassaan puolustajat etusijalle.

Lue myös: Chelsean manageri teki salaperäisen kannanoton Cristiano Ronaldon tilanteesta – katso video!

Neljän viimeisen kauden aikana Ronaldoa on valmentanut viisi eri päävalmentajaa. Heistä jokainen vapautettiin tehtävistään heikkojen tulosten takia. Ronaldo palasi Unitediin viime kesänä. Romanttinen jälleennäkeminen on aiheuttanut tyytymättömyyttä. Vaikka Ronaldo vaikutti pelaavan odotusten mukaisesti kaudella 2021–22, joukkue kokonaisuutena menestyi aiempaa huonommin. Asiantuntijoita, valmentajia ja journalisteja mietityttää, pystyykö Ronaldo vielä auttamaan mestaruuksista taistelevaa joukkuetta, vai tuoko hänen pelityylinsä ongelmia, joihin vain hän on syyllinen ja jotka vain hän pystyy ratkaisemaan.

Mendes, Ronaldon agentti, on kartoittanut asiakkaalleen uutta seuraa siirtomarkkinoilla, mutta Le Parisienin mukaan Paris Saint-Germain ei voinut ottaa ikonia vastaan, ja Bayern Münchenin toimitusjohtaja Oliver Kahnkin totesi julkisuudessa, ettei Ronaldon hankinta sopisi heidän ”filosofiaansa”. Barcelonan kohdalla taas ei kuulosta realistiselta, että se voisi vastata Ronaldon palkkapyyntöön, vaikka seura onkin ottanut taloudellisia riskejä ja onnistunut vehkeilemään tarpeeksi rahaa uusiin pelaajiin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Thomas Tuchel has decided against Cristiano Ronaldo signing, as things stand. Jorge Mendes had talks with Todd Boehly but final decision has always been up to the manager. 🔵 #CFC

Chelsea are now focused on different deals - Tuchel isn’t keen on signing Cristiano.