Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei ollut uskoa, että Chelsean omistaja Todd Boehlyn ehdotti tähdistöottelun lanseeraamista Valioliigaan.

Chelsean uusi omistaja sanoi konferenssissa New Yorkissa, että hän toivoo Valioliigan ottavan mallia amerikkalaisesta urheilusta. Yhdysvaltalainen Boehly omistaa osuuksia myös baseballseura Los Angeles Dodgersista ja koripalloseura Los Angeles Lakersista.

Boehly ehdotti, että Valioliigassa voisivat kohdata pohjoisen ja etelän parhaat pelaajat ja osa ottelun tuotoista ohjattaisiin alemmille sarjatasoille.

Klopp suhtautui ehdotukseen lähinnä hämmentyneenä ja vitsaillen.

– Hän ei odota pitkään, sanoi Klopp ESPN:n mukaan viitaten Boehlyn rajalliseen kokemukseen jalkapallon parissa.

– Mahtavaa. Hän voi soittaa minulle, kun hän löytää sopivan päivän sille [tähdistöottelulle]. Häneltä unohtui, että Amerikan isoissa lajeissa pelaajilla on neljän kuukauden tauko peleistä.

– Se on täysin eri asia jalkapallossa. Mitä voin sanoa? Haluaako hän tuoda Harlem Globetrottersinkin tänne ja antaa heidän pelata jalkapallojoukkuetta vastaan?

Globetrotters on yhdysvaltalainen koripallojoukkue, joka pelaa viihdemielessä näytösotteluita, joissa nähdään taidokkaiden suoritusten lisäksi humoristisia temppuja.

Klopp arveli, että englantilaiset kannattajat eivät olisi innoissaan siitä, että esimerkiksi paikallisvastustajien pelaajat nähtäisiin samassa paidassa.

– Ehkä hän (Boehly) voi selittää sen minulle jossain kohtaa ja etsiä sille sopivan ajankohdan.

– En ole varma, haluavatko ihmiset nähdä sellaista. Kuvitelkaa nyt Manchester Unitedin, Liverpoolin ja Evertonin pelaajat samassa joukkueessa. Se ei ole maajoukkue.

– Pohjoinen vastaan etelä… Se tarkoittaa myös koillista, Newcastlea… Mielenkiintoinen ottelu. Kaikki Lontoon jätkät Arsenalista ja Tottenhamista yhdessä, mahtavaa.

– Sanoiko hän oikeasti niin? Mielenkiintoista.