Aston Villan päävalmentaja Steven Gerrard sanoo, että hänestä olisi hienoa nähdä Valioliigassa tähdistöottelu.

Aihe on pyörinyt ihmisten huulilla sen jälkeen, kun Chelsean uusi omistaja Todd Boehly ehdotti, että Valioliigassa voitaisiin pelata tähdistöpeli, jossa kohtaisivat pohjoisen ja etelän parhaat pelaajat.

Ehdotus on saanut runsaasti kritiikkiä osakseen, mutta Gerrard kuuluu niihin, joista vastaavanlainen tapahtuma olisi hieno nähdä.

– Henkilökohtaisesta näkökulmasta sanottuna haluaisin nähdä sen, kommentoi Gerrard ESPN:n mukaan.

– Olisin mielelläni pelannut sellaisessa. Pohjoinen voittaisi sen, koska Liverpool ja Manchester City ovat mielestäni sarjan kaksi vahvinta joukkuetta.

Gerrard tunnustaa kuitenkin, että idea olisi vaikea toteuttaa.

– Se on mukava idea, laatikon ulkopuolista ajattelua, mutta valitettavasti en näe, että se on tapahtumassa. Minusta olisi tosin hienoa katsoa sellainen peli. Ottaisin ehdottomasti popcornit esiin sitä varten.

– Mutta olen samaa mieltä muutamien managerien kanssa siitä, että meillä on jo nyt riittävästi asioita, joihin keskittyä. Kalenterissa on riittävästi pelejä.

– Ja minä puhun tässä valmentajana, jolla ei ole europelejä kalenterissa. Mutta tiedän Rangersia valmentaneena, että lisäpelit ovat viimeinen asia, jota toivoo kalenteriin, jos on mukana europeleissä.