Manchester Unitedin topparilegenda Rio Ferdinand uskoo, että keskikenttäpelaaja Casemiro ei ole mielissään kohtelustaan Old Traffordilla.

Casemiro, 30, siirtyi Unitediin menneenä kesänä Real Madridista yli 70 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole päässyt Valioliigassa vielä kertaakaan avauskentälliseen.

Eurooppa-liigan avausottelussa Casemiro urakoi täydet minuutit, kun United hävisi Real Sociedadille 0-1, mutta toisessa lohkopelissä, 2-0-voitossa Sheriff Tiraspolia vastaan hän tuli vasta tauolla kentälle.

Ferdinand arvelee, että viisinkertainen Mestarien liigan voittaja ei koe saavansa ansaitsemaansa kunnioitusta Manchester Unitedissa.

– Hänelle ei ole annettu kunnon mahdollisuutta. Hän ei ole saanut kunnon tilaisuutta, sanoi Ferdinand YouTube-kanavallaan.

– Hän ei ole päässyt avaukseen, vaikka hän on ollut kunnossa ja valmiina. Hänen kuntonsa on mennyt huonompaan suuntaan, joten hän on huonommassa tilanteessa kuin tänne saapuessaan.

– Hän ajattelee varmaan, että ”Vau, olen iloinen, että olen täällä Manchester Unitedissa, mutta tunnen itseni hieman epäkunnioitetuksi täällä, ottaen huomioon, mitä olen tehnyt”.

– Olisin yllättynyt, jos hän ei ajattele niin.