Aston Villa tiedotti myöhään torstai-iltana antaneensa potkut Steven Gerrardille.

Gerrard ehti valmentaa Aston Villaa noin vuoden ajan. Syyskausi meni kuitenkin ennakko-odotuksiin nähden pahemman kerran penkin alle. Aston Villa on Valioliigassa vasta 17. sijalla.

Jürgen Klopp kertoi lehdistötilaisuudessaan ehtineensä jo keskustella Gerrardin kanssa. Kloppin mielestä Gerrardin kannattaa levätä toden teolla ja ottaa irtiotto työasioista. Uutta pestiä ei välttämättä kannata hakea välittömästi.

– Puhuimme tänä aamuna. Olen varma, että Gerrard nousee pian ylös. Ymmärrän, että tämä voi olla suuri pettymys ottaen huomioon Aston Villan tavoitteet tälle kaudelle, mutta ei meidän pidä olla huolissaan. Gerrard tietää, millaista jalkapallo on. Tällaisia asioita tapahtuu jalkapallossa. Kaikki kohtaamme takaiskuja. Lukuisat huippuvalmentajat poistuivat seuroistaan eri syistä. Avainasemassa on se, miten vastaat siihen.

– Gerrard palaa sataprosenttisen varmasti. Hänen pitäisi ottaa hieman aikaa itselleen. Pelaajauransa lopettamisen jälkeen hän on ollut koko ajan erilaisissa projekteissa. Kenties hänen pitäisi pysähtyä lataamaan akkuja.