Manchester Unitedin pelaajat eivät odota Cristiano Ronaldon olevan enää osa joukkuetta, kun Valioliiga jatkuu MM-kisatauon jälkeen, kertoo ESPN.

Seurapomot ovat keskustelleet 37-vuotiaan tulevaisuudesta Old Traffordilla sen jälkeen kun hän oli puhunut suunsa puhtaaksi Erik ten Hagista ja Manchester Unitedista TalkTV:n kohuhaastattelussa.

Lähteiden mukaan ten Hag ei usko voivansa enää työskennellä Ronaldon kanssa portugalilaishyökkääjän sanottua, ettei hän ”kunnioita” hollantilaisluotsia.

Lähteet ovat myös kertoneet ESPN:lle, että suurin osa joukkueesta uskoo, ettei Portugalin maajoukkuetähdellä ole paluuta Manchester Unitediin.

Tämä johtuu ESPN:n mukaan varsinkin siitä, miten kovan linjan ten Hag on ottanut joukkueen kurinpidon suhteen sen jälkeen kun hän saapui seuran peräsimeen.

LUE MYÖS: Wayne Rooney ”ymmällään” Cristiano Ronaldon nöyryyttävistä kommenteista

United aikoo odottaa, että Ronaldon koko haastattelu on tullut julki, ennen kuin se tekee lopullisen päätöksen hänen tulevaisuudestaan.

Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa ulottuu kesään asti ja sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Entinen Real Madridin ja Juventuksen maalitykki valmistautuu parhaillaan MM-kisoihin Portugalin kanssa, joka aloittaa kisansa Qatarissa Ghanaa vastaan 24. marraskuuta.