Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on pyytänyt Steven Gerrardilta anteeksi kommenttejaan Liverpoolin entisen kapteenin pahamaineisesta liukastumisesta.

Espanjalaisluotsi nosti Gerrardin epäonnekkaan hetken kauden 2013-14 loppupuolelta kummallisesti esiin, kun hän puhui viime viikolla suunsa puhtaaksi Valioliigan tuoreista syytöksistä Manchester Cityä kohtaan.

Guardiolalta kysyttiin lehdistötilaisuudessa siitä, olisiko hänellä sama tunneside pokaaleihin, jotka City on voittanut hänen aikakautensa aikana, jos seura tuomittaisiin syylliseksi sitä vastaan esitettyihin syytteisiin.

Tähän Guardiola vastasi: ”Nuo hetket, ne kuuluvat ehdottomasti meille, tuomiosta riippumatta ne kuuluvat meille. En tiedä, olemmeko vastuussa Steven Gerrardin liukastumisesta Anfieldilla. Oliko se meidän vikamme? Kunnioitan Steven Gerrardia – mutta sekin hetki kuuluu meille.”

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

SPORTbible

@sportbible
Why did Pep Guardiola bring up Steven Gerrard slipping? 😭

Tiistaina Guardiola kuitenkin aloitti Manchester Cityn ja Arsenalin välistä Valioliiga-ottelua ennakoivan lehdistötilaisuuden selventämällä kommenttejaan Gerrardista, jonka kohtalokas virhe Chelseaa vastaan pelatussa ottelussa auttoi Cityä voittamaan Valioliigan vuonna 2014.

– Pyydän anteeksi Steven Gerrardilta minun tarpeettomia ja typeriä kommenttejani hänestä, Guardiola sanoi.

– Hän tietää, kuinka ihailen häntä ja hänen uraansa, mitä hän on tehnyt tämän maan hyväksi. Häpeän itseäni. Hän ei ansaitse sitä. Uskon, etten puolustanut ja edustanut seuraani hyvin nostamalla hänen nimensä esiin näin tyhmällä kommentilla.

– Olen pyytänyt häneltä anteeksi myös henkilökohtaisesti, mutta haluan sanoa sen myös julkisesti. Olen todella pahoillani ja pyydän anteeksi sekä häneltä että hänen perheeltään. Se oli typerää.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Pep Guardiola has apologised for the "unnecessary" and "stupid" comments he made towards Steven Gerrard.

Manchester Cityn ollessa yhä tutkinnan alla, on Guardiolan joukkue samaan aikaan kolme pistettä sarjakärki Arsenalia jäljessä pelattuaan sitä yhden ottelun enemmän.

Taivaansinisillä on kuitenkin sauma nousta tasoihin Mikel Artetan Tykkimiesten kanssa keskiviikkona, jos se vie täyden pistepotin Emirates Stadiumilta kauden ensimmäisessä liigakohtaamisessa Cityn ja Arsenalin välillä.

LUE MYÖS!