Bayern München tarkkailee Manchester Cityn hyökkääjää Julián Álvarezia, kertovat Sport Bild ja Sky Germany.

Saksan suurseuran ensisijainen toivehyökkääjä on Eintracht Frankfurtin Kolo Muani, mutta Bayern on tiedustellut Cityltä 23-vuotiaasta Álvarezista.

Álvarez siirtyi Cityyn viime kesänä River Platesta, mutta hän on jäänyt debyyttikaudellaan Manchesterissa Erling Haalandin varjoon.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Florian Plettenberg

@Plettigoal
News J. #Alvarez: Yes, he’s on the list of #FCBayern confirmed! He’s another option next to Kolo Muani. Bayern has inquired about him as he’s not a regular starter behind #Haaland. His future at #MCFC is uncertain despite of his contract until 2028. First call about the interest…

Peliaikaansa nähden Álvarez on ollut kuitenkin tehokas. Hän on pelannut Cityssä 47 ottelua aloittaen ison osan vaihdosta, mutta hän on tehnyt niissä yhteensä 17 maalia ja syöttänyt viisi. Keskimäärin argentiinalaiskärki on tehnyt tai syöttänyt maalin 109 peliminuutin välein.

Álvarez näytti kykynsä myös Qatarin MM-kisoissa, joissa hän iski neljä osumaa ja juhli mestaruutta Argentiinan kanssa.

Manchester City palkitsi Álvarezin jo maaliskuussa uudella sopimuksella, joka ulottuu kesään 2028 saakka. Seura voi siis vaatia hänestä ison korvauksen, vaikka Álvarez ei olekaan Cityn ykköshyökkääjä.