Chelsean kausi ei ole mennyt ihan nappiin. Uusi omistaja – Todd Boehly – tuli, pani rahaa haisemaan satojen miljoonien puntien edestä ja tuloksena on romahdus.

Chelsea on jo vaihtanut valmentajaa, muttei siitäkään mitään apua ole ollut. Joukkueella on kaksi ottelua pelaamatta, ja sijoitus Valioliigassa on tällä hetkellä 12:s.

Tänään torstaina pelataan kahden suuren välinen ottelu, kun Manchester United isännöi Chelseaa. Pelin alla Unitedin päävalmentajalta, Erik ten Hagilta kysyttiin, onko Chelsea hyvä esimerkki siitä, että omistajanvaihdos voi aiheuttaa ongelmia.

– Ehdottomasti kyllä. Jos ei ole strategiaa – tai oikeanlaista strategiaa – rahasta ei ole hyötyä, ten Hag sanoi.

– Englannissa on tällä hetkellä keskittymä hyviä pelaajia, hyviä valmentajia ja rahaa. Se tekee kilpailusta parempitasoisen mutta myös haastavamman.

– On tehtävä oikeita asioita. Vaikka rahaa olisi, sitä on käytettävä järkevästi. Taustalla on oltava strategia, koska muuten raha menee hukkaan.

Kenties ten Hag lausui samalla varoituksen sanan Sir Jim Ratcliffelle ja Sheikki Jassimille, jotka yrittävät parhaillaan ostaa Man Unitedia.

LUE MYÖS