Manchester United päätyi Valioliigassa lopulta kolmanneksi. Lisäksi joukkue voitti Liigacupin eli ensimmäisen pokaalin kuuteen vuoteen. Roy Keane ei ole silti kovin vakuuttunut.

Unitedin maalivahti David de Gea voitti Kultaisen hanskan, joka annetaan eniten nollapelejä torjuneelle maalivahdille. Samaan aikaan ilmassa on spekulaatioita de Gean jatkamisesta seurassa. Osapuolet ovat vielä vähän erimielisiä. Jos Keanelta kysytään, neuvotteluja ei kannata jatkaa.

– Manchester Unitedin oli pakkokin parantaa puolustuspelaamistaan. Viime kaudella joukkue oli niin huono, Keane sanoi Sky Sportsin studiossa.

– De Gea on pelannut ihan ok. Hän on voittanut joitain Vuoden pelaaja -palkintoja, mutta mitä sitten? Kyse on siitä, mitä joukkue voittaa.

– Mielestäni hän on tehnyt aivan liikaa virheitä viime vuosina. Lisäksi hän yritti jo joitain vuosia sitten lähteä Real Madridiin.

Keane ei myöskään arvostanut sitä, miten muu Unitedin joukkue kerääntyi poseeraamaan de Gean ympärille, kun tämä esitteli Kultaista hanskaansa.

– He kaikki siinä taputtivat de Geaa selkään. Minä vain heivaisin hänet mahdollisimman nopeasti pois. Hän ei todellakaan ole se pelaaja, joka palauttaa Manchester Unitedin mestariksi.

– Se on ihan naurettavaa, että kaikki juhlivat häntä. Se [torjuminen] on hänen työtään.

– En pitäisi de Geaa edes kakkosvahtina, koska siihen hän ei suostuisi.

LUE MYÖS