Julián Álvarez siirtyi viime kesänä River Platesta Manchester Cityyn.

Álvarez, 23, pelasi nappikauden Manchester Cityssä.

Álvarez ei onnistunut nousemaan Pep Guardiolan selväksi luottopelaajaksi, mutta uran ensimmäinen kausi Euroopan kentillä sujui silti hyvin.

Kaikki kilpailut mukaan luettuna Álvarez viimeisteli 49 ottelussa 17 maalia. Argentiinalaiskärki pääsi Valioliigassa 13 kertaa avauskokoonpanoon. Mestarien liigan pudotuspeleissä Álvarez ei tosin päässyt kertaakaan avaukseen.

Joulukuussa Argentiinan kanssa maailmanmestaruuden voittanut Álvarez nappasi päättyneellä kaudella kaikki mahdolliset pokaalit, kun Manchester City juhli historiallista triplaa. Manchester City voitti Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan.

Englantilaismediassa on puhuttu paljon Álvarezin tulevaisuudesta Manchester Cityssä. Hyökkääjä haluaisi lähtökohtaisesti suuremman roolin ja päästä kentille varsinkin tärkeissä otteluissa.

Álvarez totesi Mestarien liigan finaalin jälkeen katsovansa kesäloman jälkeen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan liittyen mahdolliseen seurasiirtoon.

Argentiinalaismedia TyC Sportsin saamien tietojen mukaan Álvarez ei halua vaihtaa maisemaa kesän siirtoikkunassa, eikä Manchester City ole aikeissa myydä hyökkääjäänsä. Álvarez kuuluu Guardiolan ensi kauden suunnitelmiin.

Lähteen mukaan vain jättimäinen tarjous toisesta suurseurasta voisi muuttaa osapuolten mielipiteen, mutta sellaista ei ole tullut.