Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag vakuuttaa, että hyökkääjä Marcus Rashford on motivoitunut päättämään kautensa hyvin.

Rashford, 26, oli viime kaudella Unitedin paras maalintekijä 30 osumallaan, mutta kuluvalla sesongilla hän on heiluttanut verkkoa vain kahdeksan kertaa.

Englannin maajoukkuehyökkääjä on saanut kannattajilta palautetta etenkin väitetystä asenneongelmastaan. Rashfordia on kritisoitu esimerkiksi siitä, että hän prässää monien mielestä liian vähän tai korkeintaan näennäisesti.

– Hänen vireensä on kehittynyt viime aikoina. Uskon, että hänellä on iso motivaatio, koska hän haluaa menestyä kanssamme, kommentoi ten Hag BBC:n mukaan.

– Hän haluaa tehdä maaleja, mutta hän haluaa voittaa pokaaleja, ja meillä on yhä mahdollisuus FA Cupissa. Hän haluaa taistella paikasta Mestarien liigaan ja EM-kisat ovast tulossa, joten sanoisin, että hänen motivaationsa pitäisi olla korkealla.

– Hän pystyy muuttamaan momentumin. Ennen Brentford-peliä (30.3.) hän oli tehnyt kolmeen peliin kolme maalia.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨 Ten Hag: “Marcus Rashford’s form is progressing. He has a big motivation, I’m sure and I see he wants to be successful with us”.

“He wants to win trophies, fight for a Champions League spot and the Euros are coming. So his motivation should be high”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!