Liverpool hävisi viime kauden mestaruustaiston vain yhden pisteen erolla Manchester Citylle. Joukkueella ei siis ole juuri varaa menettää pisteitä, jos se mielii kellistää hallitsevan mestarin tällä kaudella.

Liverpoolilla on kuitenkin maalivahtihuolia, ja pahimmassa tapauksessa loukkaantumiset torjujaosastolla voivat johtaa pistemenetyksiin kauden ensimmäisissä otteluissa. Ykkösvahti Alisson on sairastuvalla pohjevamman takia, ja nyt myös kakkosvahti Adrián saattaa joutua sivuun loukkaantumisen takia.

Päävalmentaja Jürgen Kloppin mukaan West Hamista aiemmin tänä vuonna hankittu Adrián satutti nilkkansa Liverpoolin voittaman Super Cupin jälkeisissä juhlissa. Kentälle juhlimaan juossut kannattaja potkaisi vahingossa Adriánin nilkkaa, ja nyt Liverpoolin lääkärit joutuvat tutkimaan espanjalaisvahdin jalan kunnon.

Adriánin pelikunto on arvoitus, ja voi olla, että hän ei pysty pelaamaan lauantain ottelussa Southamptonia vastaan. Tällöin torjuntavastuussa olisi mitä luultavimmin 35-vuotias kolmosvahti Andy Lonergan.