Manchester United kohtaa maanantaina Crystal Palacen ottelussa, joka päättää Valioliigan 29:nnen kierroksen.

Ryhmien lähtökohdat ovat tyystin erilaiset. United hakee voittoa, jolla se ohittaisi pisteen edellä olevan Liverpoolin ja palaisi sarjakakkoseksi. Kolmanneksi viimeisenä tuskaileva Crystal Palace sen sijaan tarvitsee kipeästi pisteitä pitääkseen toivonsa elossa sarjapaikan säilyttämisestä.

Viasatin selostaja Ville Kuusinen odottaa Unitedin vievän pelin, mutta suo kotiedun turvin Palacelle mahdollisuuden nipistää ainakin tasapeli huippujoukkuetta vastaan.

– Odotan Man Unitedlta hyvää esitystä, ihan jo Sevilla-matsiakin ajatellen. Palacen pitäisi olla kaadettavissa, ja mielenkiinnolla odotan piristyykö esimerkiksi (Paul) Pogba entisestään. Jotenkin hyökkäyspelaamisessa omaan silmään on viime aikoina osunut, että (José) Mourinhon ryhmällä punainen lanka on ollut kateissa Alexisin (Sánchez) tulon jälkeen. Alexis tekee töitä, mutta mikä on se rooli joka hänelle ManU:ssa on suunniteltu? Siihen odottelen vastauksia, Kuusinen sanoo Valioliiga.comille.

– Palace ei päästä kotonaan helpolla. Hurjaa taistelua varmasti luvassa, eikä tasapeli ole mahdoton kotijoukkueelle.

Hyökkäyksen laidalla enimmäkseen pelannut Sánchez, 29, siirtyi Unitediin tammikuussa Arsenalista. Englantilaislehdistön mukaan chileläisestä tuli samalla heittämällä koko Valioliigan parhaiten palkattu pelaaja, ja hän nettoaa viikossa punapaidoissa yli 500 000 euroa.

Tehot eivät ole kuitenkaan vielä puhuneet Sanchezin puolesta. Hän on onnistunut Unitedissa maalinteossa vain kerran, silloinkin laukomansa rangaistuspotkun paluupallosta.

Ville Kuusisen selostama Crystal Palace-Manchester United näkyy suorana lähetyksenä maanantaina 5.3. kello 21.55 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja osoitteessa viaplay.fi. Ottelun parhaat palat ovat katsottavissa osoitteessa viafree.fi.