Liverpoolin laitapuolustaja Andy Robertson myöntää Daily Mailin haastattelussa katuvansa Barcelonan Lionel Messiin kohdistunutta temppuaan.

Kun joukkueet kohtasivat viime kaudella Mestarien liigan pudotuspeleissä Anfieldilla, Robertson tönäisi maassa kaksinkamppailun jäljiltä istunutta Messiä takaapäin.

– Kun mietin asioita jälkeenpäin, en oikeastaan kadu mitään, koska minusta tuntuu, että kaikki kokemukset muokkaavat sinua ihmisenä. Sitä hetkeä Messin kanssa kuitenkin kadun, Robertson kertoo.

– En pidä sen näkemisestä. Kun näin sen jälkikäteen, olin pettynyt. Meillä oli sinä päivänä asenne, ettei mikään seisoisi edessämme matkalla loppuotteluun. Loimme sen tunnelman stadionilla. Minä ja Fabinho seurasimme häntä. Jalat sotkeutuivat, ja kaaduimme maahan. Se, että tein niin kaikkien aikojen parhaalle pelaajalle…

Robertson vakuuttaa, ettei hän tunne muuta kuin kunnioitusta Messiä ja Barcelonaa kohtaan.

– Lähdimme kuitenkin siihen peliin asenteella, että olimme 0–3-tappioasemassa ja tarvitsimme ihmeen, jotakin erityistä, ja jos se pieni asia esti maailman parasta pelaajaa pelaamaan korkeimmalla potentiaalillaan…

– Mutta kadun sitä. En ole sellainen ihminen, se ei kuulu persoonaani. Sinä iltana tapahtui kuitenkin paljon asioita, joita ei oikeastaan muista.

Liverpool venyi kamppailussa ihmenousuun ja voitti lopulta koko kilpailun.

SPORTbible

@sportbible
"When I saw it afterwards I was gutted." 😓

On the 7th May 2019, Andy Robertson left Lionel Messi fuming after an incident at Anfield, but he 100% regrets his decision.

sportbible.com/football/footb…