Arsène Wenger tarjoili taattua wengeriä eilisen valioliigaottelun jälkeen.

Arsenal hävisi rästiottelussa Leicesterille maalein 1-3. Arsenal joutui pelaamaan 75 minuuttia vajaalla, kun Konstantinos Mavropanos ajettiin suoralla punaisella suihkuun vartin pelin kohdalla. Wenger ei tuomiota purematta niellyt.

– Mielestäni pelasimme hyvällä itseluottamuksella. Olimme epäonnisia, kun jouduimme pelaamaan kymmenellä miehellä. Olimme epäonnisia myös, kun emme saaneet rangaistuspotkua, Wenger sanoi lehdistölle.

Arsenalille häviö oli seitsemäs vierastappio putkeen Valioliigassa. Seurassa ei ole moista putkea nähty 52 vuoteen.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Arsenal have lost seven consecutive top-flight away matches for the first time since January 1966. Wilting.

Tämän vuoden puolella Arsenal ei ole saanut kasaan yhtään pistettä Valioliigan vierasotteluissa. Gunners on ainoa nollakerholainen, kun lasketaan mukaan Englannin neljä korkeinta sarjatasoa.

OptaJoe

@OptaJoe
0 - Arsenal are the only side in the top four tiers of English football yet to pick up an away point in 2018 (P7 W0 D0 L7). Anomaly.

Wenger ei kuitenkaan tappiota jäänyt harmittelemaan. Päinvastoin, Arsenal osoitti Wengerin mielestä sen, että joukkueella on mahdollisuudet pärjätä ensi kaudella.

– Meillä oli riittävästi paikkoja voittaa ottelu. Haluan kehua joukkueeni taistelutahtoa, vaikka hävisimmekin ottelun.

– Alivoimallakin pelasimme niin, että olisimme voineet tehdä maalin koska vain. 1-1-tilanteessa meillä oli kaksi 3v2-tilannetta, mutta hankaloitimme itse omaa tekemistämme.

– Haluaisin sanoa, että tämä joukkue osoitti että sillä on tulevaisuutta. Toivottavasti he kykenevät näyttämään sen ensi kaudella.