Manchester Cityn avainpelaaja Bernardo Silva on allekirjoittanut jopa vuoteen 2025 asti kattavan jatkosopimuksen valioliigaseuran kanssa.

Bernardo Silva siirtyi AS Monacosta Manchester Cityyn kesällä 2017 ja on pelannut jo 93 ottelua Taivaansinisten riveissä.

24-vuotias portugalilaislaituri, joka on esiintynyt Pep Guardiolan alaisuudessa myös keskikentällä, haluaa jatkaa mestaruuksien voittamista Manchester Cityssä.

– On ilo ja kunnia pidentää sopimustani Manchester Cityssä. Tämä seura tarjoaa pelaajilleen kaiken täydentääkseen heidän unelmansa, eikä ole mitään toista seuraa missä haluaisin olla, Silva kertoi joukkueen virallisilla nettisivuilla.

– Heti kun kuulin mahdollisesta jatkosopimuksesta, tiesin mitä aion tehdä. Rakastan tätä seuraa, manageria, pelaajia ja faneja.

– Pelitapamme innostaa minua ja olen halukas voittamaan lisää mestaruuksia. City antaa minulle parhaan tilaisuuden juurikin siihen.

Manchester City on kiinnittänyt kauden aikana myös Raheem Sterlingin, Aymeric Laporten ja Eliaquim Mangalan uusilla jatkosopimuksilla.