Manchester City menetti huippulupauksensa – Real Madrid vahvisti pitkän sopimuksen

© Kuva: Getty Images

19-vuotiaan huippulupauksen Brahim Díazin ura Manchester Cityssä on tällä haavaa ohi. Real Madrid tiedotti sunnuntai-iltana kiinnittäneensä espanjalaisnuorukaisen riveihinsä pitkällä, vuoteen 2025 ulottuvalla 6,5 vuoden sopimuksella.

Díaz käy maanantaiaamuna Real Madridin lääkärintarkastuksessa ja hänet esitellään faneille ja medialle vielä saman päivän aikana.

Brahim Díaz julkaisi pian siirron vahvistamisen jälkeen kaksikielisen jäähyväiskirjeensä Manchester Citylle sosiaalisessa mediassa.

Siirtosummaa ei ole toistaiseksi vahvistettu julkisuuteen, mutta netissä liikkuvien lähteiden mukaan se on arviolta 17,3 miljoonaa euroa. Summa voi nousta 6,1 miljoonalla mahdollisten menestysbonusten myötä.

Cityllä kerrotaan olevan oikeus myös 15 prosentin osuuteen Díazin seuraavasta siirtokorvauksesta. Osuus kasvaa 40 prosenttiin, jos Real myisi Díazin Manchester Unitedille.

Näyttöjä Real Madridille Díaz antoi muun muassa harjoituskaudella, kun hän iski upean osuman Realin verkkoon.

Díaz perheineen muutti Málagasta Manchesteriin vuonna 2013. Díaz pelasi Cityn edustusjoukkueessa kaikkiaan 15 virallista ottelua, joissa hän teki kaksi maalia. Otteluista viisi oli valioliigapelejä.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!