Dean Henderson on saamassa pidemmän pätkän vastuuta Manchester Unitedin maalilla johtuen David De Gean poissaolosta.

Manchester Evening Newsin mukaan Hendersonille kerrottiin ennen keskiviikon maalitonta tasapeliä Crystal Palacea vastaan, että hänen tulisi varautua aloittamaan Unitedin seuraavat kuusi ottelua.

De Gean putoaminen Unitedin kokoonpanosta tuli keskiviikkona monelle yllätyksenä. Ole Gunnar Solskjær vetosi päätöksessään espanjalaisvahdin yksityisiin asioihin, joista norjalaisluotsi ei sen tarkempaa tietoa antanut.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Dean Henderson pelasi keskiviikkona vasta kauden neljännen valioliigapelinsä. Kuva: Getty Images

– En voi sanoa kovinkaan paljoa Davidista. Se on yksityinen asia. Dean on aina valmis, kun häntä tarvitaan. Kuten näitte, hän oli tänään täysin keskittynyt tehtäväänsä, Solskjær kommentoi Palace-ottelun jälkeen.

[readmore from=Manchester-United]

MEN:n saamien tietojen mukaan De Gea saattaa olla sivussa kaikista kuudesta maaliskuun pelistä. Henderson avaa näiltä näkymin siis myös ensi sunnuntain derbyottelun Manchester Cityä vastaan, Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosan AC Milania vastaan, sekä vierasottelun West Hamia vastaan 14.3.

Unitedin viimeiset ottelut ennen kuunvaihdetta ovat toinen osaottelu AC Milania vastaan ja FA Cupin puolivälieräkamppailu Leicesteriä vastaan. Henderson, 23, on pelannut tällä kaudella yhteensä 14 ottelua ja pitänyt 9 kertaa nollat.