Man Unitedin ex-pelaajilta suorat sanat Donny van de Beekin tilanteesta: ”Me emme tarvitse häntä, se on totuus”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entiset pelaajat Gary Neville ja Patrice Evra ihmettelevät, miksi hollantilainen keskikenttämies Donny van de Beek hankittiin Old Traffordille.

– Puhumme van de Beekistä. Minulla ei ole mitään poikaa vastaan, mutta miksi me ostimme hänet? Hän katsoo jokaisen pelin katsomosta. Me emme tarvitse häntä, se on totuus, Evra totesi Sky Sportsilla.

Ajaxista kesällä hankittu van de Beek, 23, seurasi lauantain Chelsea-ottelun vaihtopenkiltä käsin. Valioliigassa miehelle on kertynyt toistaiseksi ainoastaan 59 peliminuuttia, ja Mestarien liigan ottelussa hänet nähtiin kentällä kahden minuutin ajan.

Unitedin entinen kapteeni Neville uskoo van de Beekin ihmettelevän itsekin, miksi hän ei ole saanut kunnolla vastuuta.

– Van de Beekin käyttö on pieni mysteeri, sillä hänet hankittiin 40 miljoonalla punnalla. Hän ei vaikuta olevan Ole Gunnar Solskjærin suunnitelmien etulinjassa jokaisessa pelissä. Se on pieni mysteeri. Ja mitä useammin hän ei ole avauskokoonpanossa ja tule kentälle, sitä enemmän ajattelee: ”No, 40 miljoonan punnan pelaaja – tavallisesti hänet laitettaisiin joukkueeseen”. Hän varmasti ajattelee: ”Mitä minä täällä teen?” juuri tällä hetkellä.

Unitedin luotsi Solskjær kuitenkin vakuutti Sky Sportsin haastattelussa, että van de Beek saa kyllä mahdollisuutensa.

– Älkää olko huolissanne siitä. Hän saa pelinsä. Älkää olko huolissanne siitä. On helppoa sanoa, kenen pitäisi pelata, ja vaikeampaa sanoa kenen ei pitäisi pelata.

Lähde: Goal