Harva tuskin kiistää, etteikö saksalaisamerikkalainen David Wagner ollut Huddersfieldilta erinomainen valinta valmentajaksi marraskuussa 2015. Wagner nosti piskuisen Terriersin Valioliigaan keväällä 2017, ja onnistui joukkueen monien odotusten vastaisesti sarjassa myös pitämään kaudella 2017-2018.

Viimeiset kuukaudet ovat kuitenkin olleet vaikeita, ja niinpä sarjan hännänhuippuna majailevan Huddersfieldin ja 47-vuotiaan Wagnerin tiet erosivat viime maanantaina.

Huddersfieldiä luotsaa sunnuntain Manchester City -kohtaamisessa vielä väliaikaisvalmentaja Mark Hudson, mutta sen jälkeen joukkueen on jälleen määrä siirtyä saksalaiskomentoon. Ruhr Nachrichten -lehden mukaan joukkueen uusi käskyttäjä on nimittäin 36-vuotias saksalainen Jan Siewert.

[readmore from=Huddersfield]

Siewertin valinta on sikäli mielenkiintoinen, että hän tulisi seuraan tismalleen samaa reittiä kuin edeltäjänsä David Wagnerkin – Borussia Dortmundin reservijoukkueesta. Wagner komensi joukkuetta vuosina 2011-2015, ja Siewert otti ohjat kesällä 2017. Miesten välissä Dortmundin kakkosjoukkuetta valmensi Norwichin nykyinen käskyttäjä Daniel Farke.

– Keskityn täysillä työtehtäviini Borussia Dortmundissa, Siewert kommentoi huhua lyhyesti lehdelle.

Bildin mukaan Huddersfield maksaa Siewertistä Borussia Dortmundille 300 000 euron korvauksen sopimuksen ennenaikaisesta purkamisesta.