Dejan Lovren pelasi tutulla kentällä, kun tämän maajoukkue Kroatia kohtasi Brasilian Liverpoolin Anfieldilla. Aivan vieraalla maaperällä ei ollut myöskään vastustajan avauksen hyökkäystrio Philippe Coutinho, Gabriel Jesus ja Willian.

Avausjaksolla ei osumia nähty, ainakaan maalien merkeissä. Man Cityssäkin kovista otteistana tunnettu Fernandinho tosin osui erittäin korkealla jalalla pelattuaan Atlético Madrid -puolustaja Šime Vrsaljkoin, varoituksen arvoisesti. Fernandinho ei kentälle enää toiselle jaksolle tullutkaan, vaan sai paikalleen Neymarin.

Brasilia jatkoi odotetusti pallonhallintaa, ja oli selkeästi aktiivisempi maalien hakemisessa. Ensimmäisen vedon kohti maalia se sai kuitenkin vasta tunnin pelin jälkeen. Tasan 60 minuutin kohdalla Anfieldin nurmelle asteli lisää tuttuja, kun Roberto Firmino otti Jesusin paikan.

69. minuutilla Neymar osui. Ihan tavallinen maali ei tietenkään paluuottelussa riittänyt – pallo verkkoon yläriman kautta.