Manchester Unitedin manageri José Mourinholla oli vaikeuksia sulattaa joukkueensa lauantaista 0-1-tappiota Chelsealle FA Cupin loppuottelussa.

Eden Hazardin 22. minuutin rangaistuspotkumaali riitti lontoolaisille voittoon finaalissa, josta ei varsinaista klassikkoa kehkeytynyt.

– Minä onnittelen heitä (Chelseaa), koska he voittivat, mutta minusta he eivät ansainneet voittoa, sanoi Mourinho BBC:lle.

– Minä onnittelin heitä. Olen Manchester Unitedin manageri ja minun on oltava kunnioittava, ei pelkästään sen takia, että Chelsea on entinen seurani, vaan koska he olivat tänään vastustajamme. Mutta minusta me olisimme ansainneet voiton.

Mourinhon mukaan Chelsea puolusti itsensä mestariksi.

– Minua kiinnostaa tietää, mitä te ihmiset sanotte tai kirjoitatte, sillä jos minun joukkueeni pelaisi kuten Chelsea pelasi tänään, niin voisin kuvitella, mitä ihmiset sanoisivat. Olen varsin utelias.

– Meillä oli hieman hankaluuksia pelata yhdeksällä pelaajalla puolustavaa joukkuetta vastaan ilman (Romelu) Lukakua. Siihen tarvitaan sellainen preesens. Jokainen tappio sattuu. mutta menen kotiin tietäen, että annoimme kaikkemme. Minua ei kaduta.

– Chelsea ei ole tyhmä. He tietävät, että meidän joukkueellamme ei ole sellaista fyysistä preesensiä ilman Lukakua tai (Marouane) Fellainia, joten he laittoivat 8-9 pelaajaa rangaistusalueen eteen.

– Pelistä jäi sellainen kuva, että David De Gea ei koskenutkaan palloon. Hän koski palloon vain, kun hän nosti sen verkostaan.