Mestarien liigan välieräparit ja loppukaavio ovat juuri arvottu (katso TÄSTÄ).

Manchester United kohtaa kilpailun 2000-luvun kestomenestyjän FC Barcelonan. Tapaus on tilastojen valossa vaikea Ole Gunnar Solskjaerin ryhmälle, sillä katalonialaisseura on ollut aiemmissa kohtaamisissa niskan päällä.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdeksan kertaa Mestarien liigassa tai sen edeltäjä Euroopan Cupissa ja Man United on onnistunut voittamaan noista otteluista vain yhden. Barcelona on ollut parempi kolme kertaa ja neljästi on päädytty tasatulokseen.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Manchester United have won just one of their eight European Cup/Champions League meetings with Barcelona (D4 L3), losing both of their last two encounters in the 2009 and 2011 finals. Daunting.

Huolta manchesterilaisissa herättänee myös argentiinalaistaituri Lionel Messi. Barcelona-tähti on tehnyt uransa aikana 22 Mestarien liiga -osumaa englantilaisjoukkueita vastaan. Kukaan muu ei ole rokottanut maan seuroja yhtä useasti.

OptaJoe

@OptaJoe
22 - Lionel Messi has scored 22 Champions League goals against English clubs; more than any other player in the competition. Devilish.