Manchester Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin mukaan seuralegenda Rio Ferdinand spekuloi väärän käsityksen pohjalta, mitä Unitedin sivurajalla tapahtui Mestarien liigassa Young Boysia vastaan.

Solskjærin suojatit avasivat Mestarien liigan lohkovaiheen tappiolla Sveitsissä, kun Young Boys oli kotikentällään vahvempi maalein 2-1. Cristiano Ronaldo iski pelin avausmaalin manchesteriläisille, mutta Young Boys tuli rinnalle ja ohi Aaron Wan-Bissakan punaisen kortin jälkeen.

Portugalilaistähti Ronaldo otettiin vaihtoon 72. minuutilla, mutta hänet nähtiin vielä penkkikomennuksensa jälkeen sivurajalla huutamassa kentälle. Ferdinandia Ronaldon toiminta vaivasi. Hänestä Solskjærin olisi pitänyt puuttua siihen.

– Jos minä olisin manageri, minun on oltava rehellinen, käskisin häntä istumaan, asiantuntijana toiminut Ferdinand totesi BT Sportin lähetyksessä.

– Tiedätte, että Cristianon tapauksessa ihmiset sanovat ”sen olevan mahtailua ja faneille tarkoitettua”. Hän yksinkertaisesti on intohimoinen kaveri. Hän haluaa voittaa. Hän haluaa epätoivoisesti voittaa eikä hän pysty pitämään sitä sisällään.

– Jos se tarkoittaa, että hänen on mentävä sinne seisomaan managerin viereen ja huutamaan ohjeita ja niin edelleen, olkoon niin. Kun kyse on henkilöstä, jolla on tuollainen asema ja maine tässä lajissa, kuinka siinä voi väittää vastaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Samuel Luckhurst

@samuelluckhurst
Ronaldo and Fernandes going spare after that foul #mufc

Ferdinandin kommentit kantautuivat myös Solskjærin korviin, mutta norjalaismanagerin mukaan entisellä United-topparilla oli väärä käsitys tapahtuneesta. Solskjær sanoi, että kyse oli yksittäisestä tilanteesta, jossa Ronaldo ja hänen maanmiehensä Bruno Fernandes nousivat penkiltä ylös protestoimaan tuomarin vihellystä.

– Rio kommentoi välillä asioita, joista hänellä ei ole tietoa, sanoi Solskjær Goalin mukaan.

Martins Pereiran olisi pitänyt saada keltainen kortti, kun hän kaatoi Nemanja Matićin. Yhtäkkiä Bruno ja Cristiano, kaikessa kilpailuhenkisyydessään, olivat vieressäni.

– He olivat siinä lyhyen aikaa ja huusivat tuomarille. He olivat ärsyyntyneitä, kun meitä vastaan tuli pari huonoa vihellystä. Mutta sitten Cristiano ja Bruno menivät istumaan.

– Me tiedämme, että vain yksi ihminen saa olla teknisellä alueella, ja se on joko minä, Carras (Michael Carrick), Mike [Phelan] tai Kieran [McKenna].

– Se oli vain hetken juttu. Hänet (Martins) olisi pitänyt ajaa ulos. Minulla ei ole ongelmaa sen kanssa, että he osoittavat hieman intohimoa ja istuvat sitten takaisin alas. Ei hän (Ronaldo) valmentanut pelaajia.