Tässäkö Ralf Rangnickin ensimmäinen hankinta Man Unitediin?

Ralf Rangnick toimii Manchester Unitedin managerina kuluvan kauden loppuun saakka. Reilun puolen vuoden valmennuspestinsä jälkeen hän ryhtyy seurassa muihin hommiin kaksivuotisella sopimuksella.

Rangnick, 63, on jalkapallomaailmassa arvostettu henkilö ja hän on erityisen hyvä joukkueiden rakentamisessa. Manchester Unitedilla alkaakin nyt täysin uusi aikakausi saksalaisen alaisuudessa ja odotettavissa on, että jo tammikuussa joukkuetta aletaan rakentamaan hänen näköisekseen. Vaikka valmennuspesti on lyhyt, tulee saksalaisen kädenjälki näkymään sekä joukkueen pelityylissä että kokoonpanossa tulevinakin vuosina.

Rangnickin ensimmäiseksi hankinnaksi kaavaillaan RB Leipzigin keskikenttäpelaaja Amadou Haidaraa. 23-vuotias Haidara on hyvin tuttu pelaaja Rangnickille, sillä hän hankki malilaispelaajan Leipzigiin tammikuussa 2019.

Haidara on hyvin samantyyppinen pelaaja kuin Liverpoolin Naby Keïta ja sopii täten Rangnickin aktiiviseen pelityyliin kuin nenä päähän. Keskikenttäpelaaja on myös vuosia sitten paljastanut unelmoivansa Manchester Unitedissa pelaamisesta.

– Pidän Unitedista erittäin paljon ja katson heidän pelejään niin paljon kuin mahdollista. Unelmoin pelaamisesta siellä, kertoi Haidara saksalaiselle Bild-lehdelle vuonna 2019.

Malin maajoukkuepelaajan sopimus Leipzigin kanssa ulottuu kesään 2025 saakka, mutta Mirrorin mukaan siihen sisältyy 39 miljoonan euron ulosostopykälä. Näin ollen Leipzig ei voi estää Haidaran siirtymistä, mikäli manchesterilaisseura lyö kyseisen rahasumman tammikuussa pöydälle.

Manchester United kaipaa muutenkin vahvistusta keskikentän keskustaan ja pohjalle, joten näillä pelipaikoilla parhaiten viihtyvä Haidara näyttää kaikin puolin hyvin todennäköiseltä tammikuun hankinnalta.

LUE MYÖS:


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.