Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino myöntää tehneensä virheen, kun hän uhmasi erotuomari Mike Deania lauantaina joukkueensa hävittyä Valioliigassa Burnleylle 1-2.

Pochettino oli ottelun jälkeen raivoissaan ja purki turhautumistaan Deaniin. Ottelussa keskustelua herätti Burnleyn avausmaali, joka syntyi kulmapotkusta. Pochettino oli tiettävästi sitä mieltä, että pallo meni päätyrajasta ulos kotijoukkueen Jeff Hendrickistä, eikä Tottenhamin Jan Vertonghenista.

Soccer AM

@SoccerAM
Mauricio Pochettino was NOT happy with Mike Dean at full time! 🤯

– Kun tuntee olonsa niin pettyneeksi ja surulliseksi, niin ehkäpä silloin tekee joitain virheitä. Me teimme virheitä kentällä ja minä tein virheen pelin jälkeen, kommentoi Pochettino ESPN:n mukaan.

– Ehkä minun olisi pitänyt mennä heti pelin jälkeen pukukoppiin ja juoda hieman vettä ja rauhoittua.

Pochettinon mukaan hänen käytöksensä ei ollut hänelle normaalia.

– Mitä voin sanoa? Piuhat päässäni menivät sekaisin. Se oli outoa, noin ei ole käynyt kymmenen vuoden aikana.

– Tunteet ovat jotenkin niin vahvasti pinnassa. Välillä tapahtuu jotain tyhmää, ja siihen reagoi. Ehkä menen myöhemmin (pyytämään anteeksi).

Ennen ottelua Pochettino painotti, että peli olisi ratkaiseva Tottenhamin mestaruushaaveita ajatellen. Nyt Tottenham on viiden pisteen päässä ensimmäisiä sijoja miehittävistä Manchester Citystä ja Liverpoolista. Lauantain tulos oli lontoolaisille iso takaisku.

– Tämä oli mahtava mahdollisuus meille olla todellinen kilpailija ja näyttää kaikille, että ansaitsemme olla siellä (mestaruustaistossa).

– Ok, pallonhallinta oli puolellamme. Loimme enemmän paikkoja kuin Burnley, mutta se ei riitä. Tällä tasolla on näytettävä osaamisensa ja sanottava, että ”me olemme tällä, koska me ansaitsemme olla täällä ja meistä on kilpailemaan (mestaruudesta)”.

– Jos haluaa voittaa ja tehdä historiaa, niin tämäntyyppiset pelit on voitettava. En tiedä miten, mutta ne on voitettava.