PSG:n tähtihyökkääjän Lionel Messin pelaaminen tiistain Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan on epävarmaa.

34-vuotias Messi oli viime viikolla sivussa PSG:n kahdesta sarjaottelusta polvivamman vuoksi, mutta argentiinalaishyökkääjä palasi joukkueen harjoituksiin sunnuntaina.

Moni Cityn kannattaja, ja jopa pelaaja, saattaa toivoa, että kuusi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Messi ei kykene pelaamaan tiistain huippuottelussa. Tämä ei kuitenkaan ole Rúben Diasin toiveissa. Cityn luottotoppari nimittäin toivoo, että Kirppu on pelikunnossa tähtisikermien kohdatessa.

– Messi on ilmiömäinen pelaaja ja haluat ammattilaisena pelata kaikenlaisia ​​nimiä vastaan, Dias perustelee.

– Mutta riippumatta siitä, ketkä heillä ovat kentällä, se on kova testi. Kaikki odottavat tätä peliä juuri siitä syystä.

Viime kaudella Manchester City kaatoi PSG:n Mestarien liigan välierissä yhteismaalein 4-1. Dias tiedostaa, että PSG on vahvistunut kesän aikana isosti ja vastassa on nyt eri joukkue kuin keväällä.

[readmore from=Manchester-City]

– PSG on vahvistunut paljon kaikilla kentän osa-alueilla. Heidän pelaajahankintansa ovat olleet fantastisia. Tämän PSG-joukkueen kohtaaminen on meille erilainen haaste kuin se, jonka kohtasimme viime kaudella, Dias kertoo.

– He ovat olleet yksi Euroopan vahvimmista joukkueista useiden vuosien ajan. Sergio Ramosin ja Messin kaltaiset pelaajat vain lisäävät joukkueen voittamisen mentaliteettia.

PSG:n ja Man Cityn välinen Mestarien liigan ottelu potkaistaan käyntiin Parc des Princesillä tiistaina kello 22:00 Suomen aikaa. Ottelu näytetään suorana lähetyksenä sekä C More Sport -kanavalta että C Moren suoratoistopalvelusta.