Arsenal jäi torstai-iltana maalittomaan tasapeliin Villarrealin isäntänä Eurooppa-liigan välierävaiheen toisessa osaottelussa, mikä tarkoitti Tykkimiesten putoamista kilpailusta yhteisnumeroin 1-2.

Kyseessä oli jälleen yksi kirvelevä käänne Arsenalin vaikean kauden keskellä. Lontoolaisseura on Valioliigan sarjataulukossa yhdeksäntenä ja vaarassa jäädä ensi kauden osalta kokonaan ilman eurofutista ensimmäistä kertaa 25 vuoteen.

LUE MYÖS: Mikel Artetan asema tarkastelun alla – näin Arsenal-luotsi vastasi piinaaviin potkupuheisiin

– Olemme järkyttyneitä, mutta meidän on onniteltava Villarrealia finaalipaikasta. Teimme kaikkemme aina viimeiseen minuuttiin saakka. Ottaen huomioon kummankin osaottelun tapahtumat, varsinkin toisen puoliajan, olisimme ansainneet voittaa, kommentoi Arteta ottelun jälkeen.

[readmore from=Arsenal]

– Mutta pienet yksityiskohdat ratkaisevat nämä otteluparit ja meillä oli paikkamme. Osuimme tolppaan kahdesti, meillä oli kolme hyvää maalipaikkaa, eivätkä he saaneet mitään, mutta ovat silti jatkossa.

– Meillä oli niin paljon intoa ja halukkuutta päästä tähän finaaliin. Tiedämme miten paljon merkitystä finaalissa olemisella olisi ollut seuralle ja sen faneille, sekä joukkueellemme, mennä taistelemaan pokaalin voitosta ja selvitä ensi kauden Mestarien liigaan. Tämä on valtava takaisku.

Lähde: Sky Sports