N’Golo Kanté on palannut Chelsean harjoitusvahvuuteen.

The Timesin tietojen mukaan Kanté on toistaiseksi harjoitellut itsekseen, eikä vielä ole varmuutta, milloin Kanté osallistuu kontaktiharjoitteluun.

Kanté ei ole suhtautunut positiviisesti töihin paluuseen koronaviruksen vuoksi. Syynä on pelko omasta terveydentilasta. Kanté pyörtyi Chelsean harjoituksissa maaliskuussa 2018. Tutkimuksissa ranskalaiselta ei löydetty sydänoireita, mutta hänen Kantén isoveli Niama kuoli sydänkohtaukseen myöhemmin samana vuonna.

– Se on ollut hyvin ymmärrettävää. Me kunnioitamme häntä ja annamme hänelle aikaa niin kauan, että hänellä on turvallinen olo. Siinä mitä me teemme, on tunnettava olonsa turvalliseksi ja itsevarmaksi, Chelsean maalivahti Willy Caballero sanoi Timesin mukaan.

Vielä muutama viikko sitten Valioliigan paluun yllä oli runsaasti tummia pilviä. Nyt tilanne näyttää kuitenkin huomattavasti valoisammalta.

Uutisoimme eilen, että Watfordin kapteeni Troy Deeney – joka on pelännyt tartuttavansa koronaviruksen vauvaansa – on myös palaamassa harjoituksiin.

Eilen torstaina valioliigaseurat päättivät, että kausi jatkuu rästiotteluilla 17.6. Ensimmäinen täysi kierros pelataan juhannnusviikonloppuna.