Burnleyn hyökkääjä Peter Crouch paistattelee nykyään harvemmin otsikoissa henkilökohtaisten saavutustensa ansiosta, vaikka 38-vuotiaan hujoppikärjen uran maalisaldo onkin todella kiitettävä.

Urallaan Englannin eri seuroja ja sarjoja kiertänyt Crouch on rakastettu hahmo brittikentillä. Maalien ja tuuletuksiensa lisäksi hän viihdyttää kansaa hauskoilla letkautuksillaan. Crouch tunnetaan myös kynäniekkana ja oman podcast-ohjelmansa juontajana.

Kuluvalla kaudella Crouch on pelannut 31 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia. Kauden ensimmäisen puoliskon hän vietti Mestaruussarjan Stokessa ennen siirtoaan Burnleyyn.

Hän ei siis varsinaisesti ollut suursuosikki, kun Englannin ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto PFA valitsi kauden parhaan pelaajan. Kunnia meni Liverpoolin hollantilaistopparille Virgil Van Dijkille, joka on johtanut Valioliigan rautaisinta puolustuslinjaa johtajan elkein.

Crouch jäi ilman pystiä, muttei sanattomaksi. 201-senttinen hyökkääjä hauskuutti seuraajiaan Twitterissä huomauttamalla, että hänessä ja Van Dijkin saamassa pystissä on paljon samaa.

– Olen äärimmäisen ylpeä siitä, että saan olla PFA:n Vuoden pelaaja -palkinto, kirjoitti Crouch viitaten pokaaliin.

Peter Crouch

@petercrouch
Extremely proud to be the Pfa player of the year trophy

Kirjoitushetkellä Crouchin twiitistä on tykätty 148 tuhatta kertaa.

Jos twiitti ei näy artikkelissa, voit katsoa sen täältä.

Artikkelia muokattu 30.4.2019 klo 15.14: Lisätty myös suora linkki Crouchin julkaisuun.