Crystal Palacen manageri, suomalaistenkin hyvin muistama Roy Hodgson ei osaa sanoa tulevaisuudestaan kovin pitkälle.

73-vuotiaan työhistoriaan kuuluvat pestit niin Suomen, Sveitsin, kuin Arabiemiraattien ja Englannin maajoukkueiden päävalmentajana, sekä vastaavat komentotehtävät muiden muassa Liverpoolissa, Internazionalessa, Malmössä ja Fulhamissa.

– Jalkapallon parissa viettämäni aika on ollut pitkä, ja olen nauttinut joka minuutista. Nautin edelleen jokaisesta minuutistani Crystal Palacen palveluksessa, ja työskentelystä tämän pelaajajoukon kanssa.

Yksi asia helpottaa jalkapallovalmentajan arkea melkoisella varmuudella.

– Hyvien tulosten saavuttaminen saa kaiken tuntumaan hyvältä.

Kokemusta on karttunut, ja ikävuosia siinä sivussa. Yli seura- ja valtiorajojen arvostetulta Hodgsonilta eivät tilanteen eri puolet ole tietenkään jääneet huomaamatta.

– En haluaisi olla tilanteessa, jossa joudun jatkuvasti puhumaan tulevaisuudestani. On oltava realisti. Aikani työssä on ollut pitkä, enkä ole tehnyt päätöksiä kovin pitkälle eteenpäin. Tällä hetkellä olen päivittäisessä elämässäni hyvin tyytyväinen, ja jätän tulevaisuuden oikeastaan sen itsensä päätettäväksi. Ehkä asiat selkiintyvät kauden edetessä.

Crystal Palacen sijoitus Valioliigassa on tällä hetkellä 13. Sillä on kasassa 29 pistettä 22 ottelusta, eikä putoamispeikko vaani kovinkaan lähellä. Päinvastoin; matkaa kärkiviisikkoon on alle 10 pinnaa. Hodgsonin ja Eaglesin välinen, nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä.