Kuusi tuntia siirtoikkunan sulkeutumiseen – nämä pelaajakaupat voivat vielä toteutua, siirtyykö Teemu Pukki?

© Kuva: Getty Images

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu kello yhdeltä yöllä Suomen aikaa, eli alle kuuden tunnin kuluttua.

Deadline Dayn aikana ei olla vielä jättimäisillä siirroilla herkuteltu, mutta joitain diilejä voidaan vielä nähdä ennen ikkunan sulkeutumista. Yllätyksille on tietysti myös aina tilaa.

Mitä siirtoja voidaan vielä nähdä?

Manchester United etsii yhä uutta hyökkääjää loukkaantuneen Marcus Rashfordin tilalle. Seura teki Joshua Kingistä 20 miljoonan punnan tarjouksen myöhään eilisiltana, mutta Bournemouth ei pelaajakauppoihin suostunut.

Nyt Unitedin kiinnostus Kingiä kohtaan on viilentynyt, ja seuran tarkoitus on yrittää jonkun toisen kohteen värväämistä ennen ikkunan sulkeutumista. Teemu Pukki on tiettävästi yksi nimi Unitedin kohdelistalla, joten saa nähdä, yrittääkö Ole Gunnar Solskjær onneaan suomalaiskärjen kanssa. Näin Daniel Farke kommentoi Pukin siirtotilannetta.

Manchester United oli Chelsean ja Tottenhamin lisäksi vahvasti kiinnostunut Paris Saint-Germainin Edinson Cavanista. 32-vuotias uruguaylaiskärki ei kuitenkaan tule jättämään ranskalaisseuraa kesken kauden, Thomas Tuchel on vahvistanut.

José Mourinho haikailee yhä uuden kärkimiehen perään, mutta Tottenhamiin yhdistetyt Willian José ja Olivier Giroud näyttäisivät kumpikin jäävän aloilleen. Real Sociedad vahvisti aiemmin tänään, ettei brassihyökkääjä ole myynnissä. Frank Lampardin mukaan Chelsea ei puolestaan aio myydä tai hankkia ketään Deadline Dayn aikana.

Manchester City ei ole ostanut tammikuun aikana uusia pelaajia, mutta näyttäisi luopuvan ainakin yhdestä ykkösjoukkueen pelaajasta. Angeliño on Sky Sportsin mukaan lähellä lainasiirtoa RB Leipzigiin. Vasemman puolustajan tontilta löytyy nimittäin jo Benjamin Mendy ja Oleksandr Zintshenko.

Lisäksi huhuissa on pyörinyt muun muassa seuraavat siirrot:

  • Jarrod Bowen, Hull -> West Ham / Crystal Palace
  • Mykola Matviyenko, Shakhtar Donetsk -> Arsenal
  • Victor Wanyama, Tottenham -> Celtic
  • Maya Yoshida, Southampton -> Sampdoria
  • Gareth Bale, Real Madrid -> Tottenham

TÄSTÄ PÄÄSET DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN