Valioliigan jättiläisiin kuuluvat Arsenal ja Chelsea iskevät yhteen lauantaina Emirates Stadiumilla.

Molemmat joukkueet ovat jääneet jälkeen kärjestä ja sen jälkeen on molemmissa leireissä alkanut valmentajien porut ja selittelyt.

– Tuntuu, että valmentajat ovat tyhmiä. Molemmat (Maurizio) Sarri ja (Unai) Emery ovat alkaneet itkeä julkisuudessa, että eivät saa haluamiaan pelaajia ja itkua ja itkua eri aiheista. Emery on kertonut julkisesti, että joukkue ei ole tarpeeksi laadukas sijoittuakseen neljän parhaan joukkoon. Melkoinen oksennus, kun Lontoossa on satoja tuhansia arsufaneja, jotka uskoo siihen, eivätkä halua kuulla moista. Miksi hän tekee omasta elämästään hankalampaa, Mika Kottila ihmettelee Valioliiga.comille.

[readmore from=Unai-Emery]

– Arsenal voitti alkukaudesta kaikki ottelunsa, eikä joukkue ole siitä mihinkään muuttunut. Omien käsien pesemistä ja vastuu halutaan siirtää muualle. Keskittyisivät valmentajat valmentamiseen, Kottila täräyttää.

Chelsean puolustus on ollut tällä kaudella pitävä. Heille on tehty Valioliigassa toiseksi vähiten maaleja – 17 kappaletta 22 ottelussa. Arsenalin verkko on heilunut puolestaan 32 kertaa.

– Törmäsin mielenkiintoiseen tilastoon, jossa kerrottiin, että Arsenal on päästänyt eniten maaleja ensimmäisellä puoliajalla koko Valioliigassa, Kottila kertoo.

Arsenal – Chelsea lauantaina 19.1. klo 19.30. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.