Vihdoin ja viimein! Valioliiga palaa yli kahden kuukauden tauon jälkeen takaisin. Koronatauko on nyt virallisesti ohi ja toivottavasti kausi pystytään pelaamaan loppuun saakka ilman uusia keskeytyksiä. Viaplay näyttää KAIKKI loppukauden ottelut.

Panoksia riittää yhä. Liverpoolissa mestaruusparaatia varmasti jo suunnitellaan, mutta sen varmistamiseksi Jürgen Kloppin miehistö tarvitsee vielä voittoja. Aikaisintaan Liverpool voi juhlia mestaruutta ensi sunnuntaina Merseysiden derbyssä voittamalla Evertonin, mutta mestaruus vaatii myös sitä, että Arsenal kaataa keskiviikon rästipelissä Manchester Cityn.

Teemu Pukin Norwich pelaa järkyttävän isoista panoksista ja miljoonien eurojen tuloista. Norwichin manageri Daniel Farke on puhunut ”pienestä ihmeestä”, ja sitä seura ehdottomasti tarvitsee. Norwich on sarjan hännillä, kuusi pistettä säilyjän paikalta. Toivottavasti suomalaishyökkääjän vire on kohdillaan, kun kausi jatkuu.

Entäs sitten europaikat? Niistä käydään vielä todella kovaa taistelua kauden loppumetreillä. Manchester Cityn FFP-rangaistus saattaa tarkoittaa sitä, että myös viidenneksi sijoittunut joukkue etenisi ensi kaudella Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Huippukautta pelaava Leicester on sarjassa kolmantena, mutta neljäntenä olevan Chelsean ja kymmenentenä majailevan Burnleyn välinen piste-ero on vain yhdeksän pistettä. Europaikoista tullaan käymään vielä kiihkeä kamppailu.

Entä kuka vie maalikuninkuuden? Jamie Vardy on ollut pitelemätön tällä kaudella 19 osumallaan. Toisena maalipörssissä on Arsenalin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang. Norwichin Teemu Pukki on jaetulla sijalla 11.

Tässä jo useampi syy siihen, miksi kannattaa katsoa kaikki loppukauden ottelut Viaplaysta. Viaplay Sport kustantaa 29,99 euroa kuukaudessa. Viaplay näyttää kaikki Valioliigan loppukauden 92 ottelua, joiden lisäksi Viaplaysta voi katsoa muun muassa Bundesliigaa sekä Joel Pohjanpalon otteita 2. Bundesliigassa.

Näin saat Viaplayn itsellesi

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen