Kesken viime kauden Manchester Unitedista MLS-sarjassa pelaavaan Los Angeles Galaxyyn siirtyneen Zlatan Ibrahimovicin mukaan Valioliiga on yliarvostettu sarja.

Muun muassa Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa pelannut huippumaalintekijä vietti Manchester Unitedissa noin puolitoista vuotta. Siinä ajassa ruotsalaiskärki huomasi useita asioita Valioliigasta.

Ibrahimovic kertoi mielipiteensä sarjasta FourFourTwon haastattelussa.

– Minulla oli pitkä ura alla jo ennen siirtoani Englantiin. Erilaisia maita ja erilaisia seuroja. Ihmiset sanoivat minulle, ettei sinun tarvitse mennä Englantiin, koska jos epäonnistut siellä, niin kaikki sanovat, että et ole riittävän hyvä. Kaikki oli sitä siirtoa vastaan ja se vain motivoi minua ja antoi adrenaliinia, Ibrahimovic paljasti.

– Pidin Valioliigasta. Mielestäni se oli motivoiva ja jännittävä sarja. Valioliiga saa paljon huomiota, vaikka mielestäni kyseessä on yliarvostettu sarja. Sen huomaa pelaajien henkilökohtaisessa taitotasossa. Sarjan tempo on kuitenkin korkea. Vaikka olisit paras, mutta et kykene vastaamaan tempoon ja vauhtiin, et tule onnistumaan.

Ibrahimovicin kausi päättyi Los Angeles Galaxyn paidassa, kun seura ei yltänyt MLS:n pudotuspeleihin. Ibrahimovicia on viety siirtohuhuissa takaisin Eurooppaan ainakin kevätkaudeksi.