Daley Blind pettyi siihen ettei Louis van Gaal saanut lisäaikaa Manchester Unitedissa. Hollantilainen erotettiin eilen Red Devilsin peräsimestä joukkueen jäätyä Mestarien liigan ulkopuolelle. United oli voittanut edellisenä viikonloppuna FA Cupin.

Blind saapui Unitediin kesällä 2014 Van Gaalin hankintana Ajaxista. Keskikenttäpelaajan mielestä Erottamispäätös oli Red Devilsiltä hätäinen päätös.

– Olen aina pärjännyt hyvin hänen kanssaan ja olisin halunnut yhteistyön jatkuvan. Huippuseuran manageri on aina Englannissa kovan paineen alla. Van Gaalia ei kuitenkaan kohdeltu viimeisen kuuden kuukauden aikana reilusti.

– Mielestäni näin paljon aiemmin asioita saavuttanut manageri olisi ansainnut enemmän kunnioitusta. Ei ole helppoa valmentaa, jos lehdistö on jatkuvasti potkimassa sinua pois, Blind harmitteli lehdistölle Hollannin harjoitusleirillä.

Van Gaalin korvaajaksi odotetaan Chelseasta kesken kauden joulukuussa potkittua José Mourinhoa. Jos näin on, joutuu Blind todistamaan taitonsa portugalilaiselle.

– Jos Mourinhon tulo on totta, siinä on myös paljon urallaan saavuttanut manageri. Minun täytyy todistaa taitoni. Olin itse päättyneeseen kauteen tyytyväinen. Pelasin 57 ottelussa ja sain vyölle myös muutaman maajoukkuepelin.