Michael Carrick on edustanut Manchester Unitedia vuodesta 2006 lähtien. Keskikenttäpelaajan nykyinen sopimus päättyy ensi kesänä.

Carrickin vanha joukkuekaveri, Paul Scholes, muistuttaa entistä joukkuettaan Carrickin tärkeydestä Unitedille. Scholesin mukaan on tärkeää, että Carrick pelaa myös ensi kaudella Old Traffordilla.

– Michael, hän on ehdottomasti lisävuoden arvoinen. Hän ei polta itseään loppuun otteluissa, hän on enemmän kontrolloiva pelaaja. Michael on hyvässä kunnossa, mutta tietää aina paikkansa kentällä, Scholes kertoi Goalille.

– Hän on aina oikeassa paikassa, sijoittuminen kentällä erinomaista ja kun hän tuli joukkueeseen lokakuussa, joukkue pelasi 16, 17, 18 ottelua tappioitta.

– Hänellä on ollut iso vaikutus Paul Pogbaan. Hän saa Pogbasta ja (Ander) Herrerasta parhaan mahdollisen irti.

Scholes muisteli myös omia pelivuosiaan Carrickin kanssa. 42-vuotiaan englantilaisen mukaan Carrickiin pystyi aina luottamaan kentällä.

– Hänestä oli isosti apua, kun itse pelasin. Voin puhua kokemuksesta, että Michaelin kanssa pelatessa oli aina joku, keneen luottaa. Hän oli aina oikeassa paikassa, Scholes perusteli.

– Jos vaelsit muualla, Michael oli aina tukemassa alempana. Tunsin oloni aina mukavaksi Michaelin vierellä.