Chelseassa upeaa kautta pelaava Eden Hazard on ollut koko kauden ajan yksi lontoolaisjoukkueen kulmakivistä. Epäonnistuneen viime kauden jälkeen belgialainen on jälleen nostanut tasoaan ja pelaa ehkä elämänsä parasta jalkapalloa.

Pelaajien hyvät peliesitykset herättävät lähes poikkeuksetta siirtohuhuja. Hazardia onkin lähes koko kauden huhuttu siirtyvän ensi kaudeksi Chelseasta pois. Zinédine Zidane on julkisesti ilmaissut olevansa Hazardin ihailija ja huhut ovatkin viemässä pelaajaa juuri Real Madridiin.

Hazardilta kysyttiin, onko hänen hyviä otteitaan mahdollisesti palkitsemassa uudella jatkosopimuksella, joka tekisi myös pelaajan pitämisen seurassa helpommaksi.

– Tällä hetkellä ei ole mitään merkkejä uudesta sopimuksesta minulle, Hazard kertoi Sky Sportsille.

– Jatkosopimus ei ole mielessäni. Minulla on kaksi tai kolme vuotta sopimusta jäljellä. Haluan vain lopettaa kauden hyvin ja katsotaan sitten tulevaisuuttani.

Vaikka Hazard ei suoranaisesti puhu mitään lähdöstä, niin hänen varovaista suhtautumistaan jatkoon Chelseassa on pidetty useassa mediassa mahdollisena merkkinä siitä, että pelaaja on avoin myös lähdölle, jos oikea tarjous oikeasta paikasta tulisi.

Chelsean kymppipaitaa kantava 26-vuotias laituri oli tärkeässä roolissa viikonloppuna, kun lontoolaisjoukkue pelasi itsensä FA Cupin loppuotteluun. Hazard tuli vaihdosta kentälle ja teki ottelun voittomaalin tarkalla laukauksella.

Ottelun jälkeen hänen joukkuekaveri Cesc Fabregas sanoi, että Hazard on Lionel Messin jälkeen maailman paras pelaaja ja hän voisi kuroa eroa Barcelonan tähtipelaajaan olemalla itsekkäämpi.

– Hän ei ole ainoa, joka on sanonut samasta asiasta minulle. Monen mielestä minun tulisi tehdä itsekkäämpiä ratkaisuja, mutta kentällä ollessani usein syötän mielummin.

Myös kilpailu maailman parhaan pelaajan tittelistä Messiä ja Cristiano Ronaldoa vastaan tuntui kiinnostavan pelaajaa.

– Minulle tekisi hyvää tehdä enemmän maaleja, jos tahdon yltää Messin ja Ronaldon tasolle. Työskentelen sen eteen.