Liverpool saa palata hyvillä mielin kotiin helteiseltä Aasian-matkaltaan Hongkongista. Liverpool voitti Asia Trophy -harjoitusturnauksen molemmat ottelunsa ja samalla koko turnauksen.

Punapaidat kaatoivat loppuottelussa Leicesterin 2-1 uuden hankinnan Mohamed Salahin maalilla sekä Philippe Coutinhon komealla kaukolaukausosumalla. Muutamaa päivää aiemmin kaatui puolestaan Crystal Palace 2-0. Tuossa pelissä tolppien väliin osuivat Dominic Solanke ja Divock Origi.

Edellämainittujen lisäksi rosterista löytyy ainakin viime kaudella väkevästi esiintyneet Roberto Firmino ja Sadio Mané. Keskikentän luottosoturi Jordan Henderson uskookin, että manageri Jürgen Klopp tulee saamaan vielä kosolti päänvaivaa luksusongelmansa kanssa.

– Meillä on leveä materiaali ja paljon hyviä pelaajia. Managerilla ei ole helppo homma valita pelaavaa kokoonpanoa, Henderson toteaa Liverpoolin kotisivuilla.

– Turnauksessa oli haastavat olosuhteet ja todella kosteaa. Se teki meille kuitenkin hyvää, sillä nyt on harjoituskausi ja meidän täytyy päästä kuntoon. Hyödymme tästä kotona.

AS Romasta saapunut egyptiläiskärki Salah on Hendersonin tavoin hyvin tyytyväinen Liverpoolin harjoituskauteen toistaiseksi.

-Olemme saaneet hyvän startin, sillä olemme voittaneet kolme peliä neljästä. Tärkeintä on, että parannamme peli peliltä, Salah sanoo.

– Joukkueessa on hyviä pelaajia, jotka pelaavat sydämellä ja eri tyyleillä. Pelaan hyvin heidän kanssaan ja yritän panna parastani.