Arsenalin Nicklas Bendtner on pidätetty epäiltynä vahingonteosta asunnossaan. 25-vuotias tanskalaishyökkääjä pidettiin maanantain ajan Hertfordshiren poliisiasemalla yhdistettynä Busheyn alueella tapahtuneeseen rikkomukseen.

Poliisin mukaan Bendtner on saanut varoituksen eikä Arsenal-pelaajan tarvitse astua oikeuden eteen. Tanskalaishyökkääjä pyysi myöhemmin Instagram-tilillään anteeksi toimintaansa ja selitti tapahtumien kulkua.

– Lauantai-iltana voitettuamme Southamptonin lähdimme perheeni ja ystävieni kanssa syömään. Illallisemme jälkeen halusimme kaikki mennä yöuinnille kuntosalilleni, joten vaihdoimme shortsit jalkaan ja toimme pyyhkeet alas. Saapuessamme salille luulimme oven olevan jumissa, joten yritimme avata sitä ja aiheutimme samalla vahinkoa.

– Pyydän anteeksi kaikesta naapureilleni aiheuttamista vahingoista ja olen korvannut kaiken. Emme vahingoittaneet mitään muuta osaa rakennuksesta. Tärkeintä on, että poliisi on sulkenut tutkinnan ja voin keskittyä tiistain Marseille-otteluun.

Lähde: The Guardian