Liverpool-manageri Brendan Rodgers on myöntänyt ettei joukkue pysty paikkaamaan tähtipelaajiensa loukkaantumisia. Reds kärsi sunnuntaina ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana tappion Hull Citylle.

Rodgers sai jo ennen viikonlopun ottelua huonoja uutisia tähtihyökkääjä Daniel Sturridgen loukkaannuttua joukkueen perjantain harjoituksissa. 11-maalia tällä kaudella viimeistelleen englantilaisen arvellaan olevan kuudesta kahdeksaan viikkoon sivussa.

Liverpoolin huolet lisääntyivät eilen entisestään, kun Philippe Coutinho loukkasi nilkkansa ja joutui jättämään Tigers-ottelun kesken. Rodgers uskookin, ettei Redsin materiaalista löydy tarpeeksi syvyyttä paikkaamaan tähtipelaajien loukkaantumisia.

– Siitä ei ole epäilystäkään, että kaikesta kunnioituksesta huolimatta joukkueemme laatu ei ole tarpeeksi leveä, jotta pystyisimme paikkaamaan kahden huippupelaajan poissaolot. Daniel saattaa olla kahdeksan viikkoa sivussa. Philippe ei ole harjoitellut viikkoon, Rodgers valitteli The Guardianille.

– Tulevat viikot laittavat meidät todelliseen testiin. Avauskokoonpanoon nousevilla pelaajilla on nyt loistava tilaisuus sinetöidä paikkansa joukkueessa ja toivottavasti palaamme voittojen tielle, Liverpool-manageri jatkoi.

Lähde: The Guardian