Chelsean belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku vihjaa maisemanvaihdoksella. Lukaku on pelannut kaksi edellistä kautta lainasopimuksilla West Bromissa ja Evertonissa. 21-vuotias hyökkääjä ei näytä mahtuvan Chelsea-manageri José Mourinhon suunnitelmiin, vaikka Lukaku teki Evertonissa 16 Valioliiga-maalia.

Huhut vievät Atlético Madrid -hyökkäjä Diego Costaa Chelsean väreihin, joten ykköshyökkääjän paikkaa Lukakulle ei liene tarjolla.

– Tiedätte Chelsean tyylin. Seura ostaa joka vuosi uuden huippuhyökkääjän, Lukaku kommentoi.

– Muistan viime vuonna, kun menin pukuhuoneeseen ja näin siellä Samuel Eto’on ja Demba Ba’n. Ihmettelin, että mitä täällä tapahtuu.

Lukaku löytänee uuden seuran nopeasti. Nuori hyökkääjä on osoittanut tasonsa Valioliigassa ja tiedostaa sen myös itse.

– En koe tilannettani ongelmalliseksi. Monet seurat ovat kiinnostuneita minusta. Tässä vaiheessa minun on ajateltava myös itseäni.

– Minun täytyy pelata hyvät MM-kisat. Se on hyvä näyttöpaikka siirtoa hamuaville pelaajille. Chelsea tietää minun ajatukseni tästä tilanteesta.

Useampi Valioliigan kärkiseuroista on osoittanut kiinnostuksena Lukakuu kohtaan. Myös Atlético Madrid sekä Juventus ovat kiinnostuneita Belgian maajoukkuehyökkääjästä.

Lähde: Sky Sports